Gebwell maalämpöpumput taloyhtiöön

Uusin lisäys Gebwell maalämpötuotevalikoimaan on suurten kiinteistöjen lämmitykseen ja jäähdytykseen suunniteltu Gebwell Taurus. Se soveltuu esimerkiksi kerros- ja rivitaloihin, teollisuusrakennuksiin, liikekiinteistöihin sekä kouluihin, kirkkoihin ja muihin julkisiin rakennuksiin. Useampia yksikköjä yhdistämällä saavutetaan satojen kilowattien tehoinen järjestelmä.Gebwell-Taurus-maalampopumppu

Tauruksen suunnittelussa kiinnitettiin erityisesti huomiota äänenpainetasoon, energiatehokkuuteen ja asennettavuuteen. Taurus on merkittävästi hiljaisempi kuin edeltäjänsä Gebwell G maalämpöpumppu. Taurus alentaa kiinteistön energiakuluja merkittävästi ja sen hyötysuhde on erityisen hyvä osakuormilla. Tauruksen asennettavuus ja huollettavuus ovat omaa luokkaansa, maalämpöpumpun kaikkiin komponentteihin pääsee käsiksi maalämpöpumpun molemmilta sivuilta. Tämä mahdollistaa kahden pumpun asentamisen kiinni toisiinsa, mikä vähentää tilantarvetta ratkaisevasti.

Kaikki Gebwellin tuotteet on valmistettu Suomessa markkinoiden parhaista ja kestävimmistä komponenteista, joten niiden käytettävyys ja toimintavarmuus ovat aina huippuluokkaa.

Taurus maalämpöpumppumoduulissa on kaksi kompressoria, moduulin lämmitysteho on 90 kW.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja pyydä esittely!

Gebwell Taurus esite (pdf)

Pyydä Energia-asiantuntijamme esittelykäynnille

 
                      
Takaisin ylös